MOUNTAINBIKETOCHT TIJDENS DE PAARDENDAGEN

In samenwerking met Stichting Paardendagen organiseert de Sportkoepel Driezum/Wâlterswâld op zaterdag 25 juli een unieke mountainbiketocht.
Deze uitdagende en afwisselende tocht zal grotendeels over het parcours van de Paardendagen verreden worden. Ook worden de spectaculaire hindernissen, die normaal gesproken alleen toegankelijk zijn voor de paarden en hun aanspanningen, speciaal voor de mountainbikers opengesteld. Daarnaast zal de mooie en afwisselende omgeving van de Friese Wouden gebruikt worden om een uitdagend parcours van 25 kilometer uit te zetten.

De Sportkoepel Driezum/Wâlterswâld organiseert ieder jaar rond november een mountainbiketocht in dezelfde omgeving en heeft dus voldoende ervaring om ook deze editie een mooie tocht uit te zetten. Hieronder volgt nog wat praktische informatie:

  • Start en inschrijflocatie: Nije Warf, Foarwei 31A in Wâlterswâld
  • Starttijd: 8:00-8:30 (voorinschrijving is niet nodig)
  • Inschrijfgeld: 5 euro (graag gepast betalen)
  • Afstand: 25 kilometer
  • Route: Geheel met pijlen aangegeven
De finish is op het terrein van de Paardendagen.
Graag na afloop afmelden op de start en inschrijflocatie
de Nije Warf; ook voor een kleine attentie. Hier is de mogelijkheid voor het schoonspuiten van uw fiets. Daarnaast kunt u hier terecht voor diverse versnaperingen. Let op! Er is geen mogelijkheid om te douchen en er zijn geen kleedkamers beschikbaar; wel zijn er toiletten aanwezig.
Kijk voor meer informatie op onze website of via Facebook Sportkoepel Driezum-Wâlterswâld.
nieuws202-3-mountainbike-tocht-141web nieuws202-4-mountainbike-tocht-201-300x199 nieuws202-2-mountainbike-tocht-144web
Terug naar het nieuwsoverzicht