NIEUWE HOOFDSPONSOR PAARDENDAGEN

Koninklijke Damstra Installatietechniek wordt de nieuwe hoofdsponsor van de Paardendagen Driezum-Wâlterswâld.

De hoofdsponsor van de afgelopen acht jaar, bouwbedrijf Dijkstra – Draisma, doet een stapje terug maar blijft als sponsor aan de Paardendagen verbonden. Dankzij sponsoring vanuit het bedrijfsleven in Noardeast Fryslân zal ook dit jaar de grote menwedstrijd weer georganiseerd kunnen worden en gratis toegankelijk zijn.

Koninklijke Damstra Installatietechniek, gevestigd in Driezum, is sponsor vanaf het prille begin van het drie-daags evenement. Het bedrijf loopt landelijk voorop op het gebied van duurzaamheid in de installatiebranche. Die zelfde duurzaamheid ervaren vrijwilligers en bestuur van de Paardendagen elk jaar weer van alle sponsoren die aan de Paardendagen zijn verbonden. Ze zijn blij met deze steun die nu door nieuwe afspraken weer voor vele jaren gewaarborgd is.

De presentatie van de nieuwe hoofdsponsor vond plaats tijdens de EXPO Driezum-Wâlterswâld. Bij deze gelegenheid werd een origineel stel ‘Boerendag’-klompjes aangeboden aan Symen Damstra van Koninklijke Damstra Installatietechniek, en aan de co-sponsoren Wibo Douma van bouwbedrijf Dijkstra-Draisma, Jurjen van der Veen van Albert Heijn Damwâld, Durk Mous van Rabobank Noordoost Friesland en wethouder Emke Peterson namens de gemeente Dantumadiel.
nieuws196-2-6-web nieuws196-3-7-web

Terug naar het nieuwsoverzicht