Puzzeltocht 2021

Beste puzzelaar,

Wat leuk dat je meedoet aan de alternatieve marathon in Driezum-Wâlterswâld. Maak je klaar voor een leuke rit! Hieronder vind je de routebeschrijving.

Onderweg vind je vragen die je kunt beantwoorden met een cijfer. De cijfers kun je afstrepen op de BINGO-kaart. Deze is te vinden na de routebeschrijving in onderstaand document.

Let onderweg goed op! Je zult onze Drieste Wally meerdere keren kunnen zien. Hij vertelt je welke cijfers je nog meer kunt wegstrepen van de BINGO-kaart.

Uiteindelijk houd je één cijfer over. Wanneer je dit cijfer, samen met je adresgegevens vóór 6 augustus 2021 naar pr@karinv9.sg-host.com stuurt, dan ontvang je het felbegeerde vaantje van de Paardendagen 2021. Deze versturen we in de laatste week van augustus (er zijn slechts een beperkt aantal beschikbaar).

Veel plezier toegewenst en hopelijk tot volgend jaar bij een normale editie van de Paardendagen Driezum-Wâlterswâld. 

Parkeren en inspannen

Wij willen iedereen zoveel mogelijk vragen om thuis de paarden in te spannen. Lukt dit niet, dan is het mogelijk om dit te doen op het terrein tussen Foarwei 4 en Foarwei 6 in Wâlterswâld. Denk er hier om dat er voldoende ruimte overbijft voor anderen om te parkeren of om weg te gaan. Houd het terrein netjes en neem je eigen afval weer mee. Alvast heel erg bedankt!

De route is beschikbaar van 19 juli tot en met 31 juli. Daarna worden privéterreinen weer afgesloten, zullen paaltjes terug gezet worden en hekken afgesloten worden. 

Foto’s en video’s

Maak onderweg leuke foto’s en video’s en stuur deze in naar webmaster@karinv9.sg-host.com . Daarvan maken wij een leuk overzicht op de website en facebook en bij genoeg video’s een kleine aftermovie. Zo kan het publiek, wat anders langs de hindernissen staat, ook meegenieten van deze puzzeltocht!

>> DOWNLOAD HIER DE PUZZELTOCHT <<

Heel veel succes!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht