RABOBANK HOOFDSPONSOR NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP

Rabobank Noordoost Friesland hoofdsponsor Nederlandse Kampioenschappen Samengestelde Menwedstrijd
Driezum – Wâlterswâld
In het jaar dat de Paardendagen Driezum – Wâlterswâld voor de 25e keer zullen worden gehouden, zal als extra evenement het Nederlands Kampioenschap Samengestelde Menwedstrijd in Driezum-Wâlterswâld worden verreden.
Op 24,25 en 26 juli 2014 is de 25e editie van het 3 daagse evenement, en het NK Samengestelde Menwedstrijd is op 5 en 6 september 2014.
Rabobank Noordoost Friesland heeft toegezegd Hoofdsponsor te zullen zijn van het Nederlands Kampioenschap op 5 en 6 september.
Stichting Paardendagen Driezum-Wâlterswâld en Rabobank Noordoost Friesland zijn al jaren een “team” tijdens de Paardendagen Driezum-Wâlterswâld, en het bestuur is erg blij met de toezegging van Rabobank Noordoost Friesland voor sponsoring van het Nederland Kampioenschap.
Lieuwe Annema: “De organisatie van het evenement draait volledig op vrijwilligers en zonder sponsoren kunnen we een dergelijk evenement niet organiseren”
Annema heeft verschillende gesprekken gevoerd met Rabobank Noordoost Friesland, en is blij met het enthousiasme dat men heeft geuit!
Op de eerste foto van links naar rechts:
Dhr. Mous namens Rabobank Noordoost Friesland,
Dhr. Annema en Dhr. Dijkstra namens Paardendagen Driezum-Wâlterswâld
Op de tweede foto Dhr. Annema en Dhr. Mous
nieuws150-2-_dsc5849kopie-web
Terug naar het nieuwsoverzicht