The sky is the limit tijdens Paardendagen Driezum-Wâlterswâld

De organisatie van de Paardendagen in Driezum, Wâlterswâld en Damwâld heeft een wel heel unieke attractie vast kunnen leggen voor de 28e editie van haar jaarlijkse hippisch evenement. Met vier shows van de Geschwister Weisheit uit Duitsland stijgt de organisatie letterlijk boven zichzelf uit. Publiek en deelnemers aan de Paardendagen worden getrakteerd op vier spectaculaire acts van Europa’s bekendste hoge draadartiesten.

Op maar liefst 62 meter hoogte leveren de artiesten van Geschwister Weisheit bovennatuurlijke topprestaties. Daarmee is het de hoogste mobiele artiestenmast ter wereld. Voor de durfallen uit Duitsland geen enkel probleem. Van een trompetsolo op de punt van de mast tot een handstand op meer dan 60 meter hoogte. U kijkt uw ogen uit.

Naast acrobatische capriolen op grote hoogte weten de Duitse ‘showmeisters’ het publiek ook te betoveren met de formule E racewagen en de vele spectaculaire motorstunts. Met deze artiesten heeft de organisatie een unieke show binnengehaald die zijn weerga in Nederland niet kent. Wie van PK’s en actie houdt zit ook dit jaar op de eerste rij bij de 27e editie van de Paardendagen.

De stichting Paardendagen Driezum-Wâlterswâld organiseert dit jaar de 28e editie van de Paardendagen op 27, 28 en 29 juli. Op vrijdag 28 juli vindt het Open Fries Kampioenschap Paardenmarathon plaats, gevolgd door de Boerendag op zaterdag, de gezelligste familiedag van het jaar. Dit evenement wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers en ondersteund door vele sponsoren. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht