Freon worden

In bijna dertig jaar tijd zijn de Paardendagen in Driezum-Wâlterswâld-Damwâld uitgegroeid tot een groot en meerdaags evenement. Op donderdag beginnen we met de Nacht van de Paardendagen. De spectaculaire marathon op vrijdag met hindernissen verspreid over drie dorpen is een echte publiekstrekker. Op zaterdag hebben we de Boerendag vol ambacht en vermaak. Naast de boerenmarkt, de veekeuringen en het boerenboelgoed zijn er vanaf 15.00 uur tot 20.30 uur doorlopend shows op het hoofdterrein. De Boerendag is daarmee de gezelligste familiedag van het jaar en voor het hele gezin!

Dankzij sponsoring vanuit het bedrijfsleven in onze regio kunnen we de Paardendagen organiseren. Maar ook voor een organisatie, die drijft op vrijwilligers lopen de kosten van attracties, shownummers en materialen jaarlijks op. Om u elk jaar weer een spectaculair weekend met een volwaardig programma te kunnen bieden, zoeken we “FREONEN”. Mensen met hart voor paarden, een band met onze dorpen of mensen die speciaal elk jaar naar Driezum-Walterswâld komen om van dit evenement te genieten. Kortom het is een festijn voor groot en klein!

Voor slecht € 25,00 per jaar bent u “FREON” van Paardendagen Driezum-Wâlterswâld. Als dank voor uw “FREONSKIP”  krijgt u van ons een gratis dagkaart voor elke € 25,00 met uw naamsvermelding bij “FREON” op de website. Deze dagkaart geeft toegang tot de gehele Boerendag op zaterdag, inclusief het Paardendagen terras en de feesttent.

€ 125 Freon – u ontvangt 1 VIP kaart of 5 dagkaarten voor de Paardendagen
€ 100 Freon – u ontvangt 4 dagkaarten voor de Paardendagen
€ 75  Freon – u ontvangt 3 dagkaarten voor de Paardendagen
€ 50  Freon – u ontvangt 2 dagkaarten voor de Paardendagen
€ 25  Freon – u ontvangt 1 dagkaart voor de Paardendagen

Ik geef mij op als Freon van de Stichting Paardendagen Driezum-Wâlterswâld en machtig de penningmeester tot afschrijving van de jaarlijkse bijdrage van mijn bankrekening.

    Bedrag in euro