Anne Krüger met The Harmony of Black & White

Paarden, honden, geiten en eenden; het lijken dieren die je tegenkomt tijdens een gezellige middag op de kinderboerderij. Maar Anne Krüger uit Duitsland bewijst al enkele jaren dat zij met deze dieren een fantastische show kan geven. Dit jaar is ze met haar veestapel maar liefst twee keer te zien op de Boerendag zaterdag 28 juli in Wâlterswâld tijdens de 29e editie van de Paardendagen in Driezum-Wâlterswâld.

 

Anne Krüger en haar 16-jarige dochter Carla van dierenschool Degenerhof uit Duitsland laten het publiek versteld staan tijdens de Paardenkrachtenshow . In de show tonen ze, The Harmony of Black & White, de spectaculaire samenwerking tussen mens en dier. Entertainment van het hoogste niveau, waar de bezoekers volop van kunnen genieten.

Anne Krüger is een bekende naam in de wereld van schapen drijven. Als vijfvoudig Duits kampioene kan zij haar border collies met haar ogen sturen. De combinatie met haar paard, geiten en eenden maakt het voor jong en oud een absolute aanrader om de show te bezoeken tijdens de Boerendag.

Naast Anne Krüger staan er volop spectaculaire acts en evenementen op het programma.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht