PKV Frisia: “Wij voelen ons thuis op de Boerendag”

Ook in 2017 is pluim- en kleinvee vereniging Frisia weer van de partij op de Boerendag. Voor ons zijn de Paardendagen – en in het bijzonder de Boerendag – een jaarlijks terugkerend feest in het verenigingsjaar. Het is een opmaat naar onze jongdierendag in september en de Frieslandshow in de herfstvakantie, die dit jaar in de MFA in Holwerd wordt gehouden.

De Boerendag is voor de leden van PKV Frisia de ideale gelegenheid om de passie voor hun hobby uit te dragen. Dat doen we niet alleen op dit soort grote evenementen maar bijvoorbeeld ook door gastlessen te verzorgen op verschillende scholen en presentaties te geven bij instellingen. Op de Boerendag, een ongekend sfeervol evenement, voelen we ons thuis.

We verheugen ons nu al op het publiek dat dat we welkom mogen heten bij onze presentatie. U kunt deze dag diverse kleindieren bewonderen. Denk aan kippen, konijnen en duiven in diverse variaties. Bovendien heeft u volop de gelegenheid om uw vragen te stellen over het houden en verzorgen van deze dieren. We zien u graag in onze stand!

Kijk ook even op onze Facebook pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht