Zonder onze trouwe sponsoren geen Paardendagen

Johanna de Bruin-Den Hartogh doet de sponsoring

Bekijk de sponsorlijst van de Paardendagen en je slaat stijl achterover van het grote aantal bedrijven, organisaties, ZZP’ers en fondsen dat een steentje bijdraagt aan het evenement. Sinds dit jaar is Johanna de Bruin-Den Hartogh in charge. “Het is fantastisch om te merken hoe loyaal onze sponsoren zijn. Zonder hen geen Paardendagen.”
 
Ze miste in haar leven vrijwel geen editie van de Paardendagen, maar dit jaar wandelt Johanna toch met een net iets ander gevoel over het evenemententerrein. Het kersverse bestuurslid is verantwoordelijk voor de sponsoren en het reclamemateriaal. “Mijn moeder is al een aantal jaar als secretaris en vrijwilligerscoördinator betrokken bij de Paardendagen”, vertelt ze. “Ik dacht dat ik wel een redelijk idee had van wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van zo’n evenement. Maar sinds ik aanschuif bij de vergaderingen van het bestuur ontdek ik pas hoeveel werk er achter de schermen wordt verzet. Ongelooflijk!”
 
Na haar toezegging vorig jaar zomer om zitting te nemen in het bestuur, ontving Johanna een uitgebreide lijst met alle sponsoren van de afgelopen jaren. “Aan mij de taak om iedereen te benaderen met de vraag of ze dit jaar opnieuw een steentje willen bijdragen aan de Paardendagen”, legt ze uit. “Dat kan zijn in de vorm van een financiële bijdrage, maar we zijn net zo blij met de sponsoren die in natura ons evenement ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan het leveren van materialen voor de bouw van de hindernissen of kosteloos gebruik van machinerie en apparatuur. Het is geweldig om te zien hoe loyaal onze sponsoren zijn. Ieder jaar weer mogen we op hen rekenen.”
 

“Sponsoren, vrijwilligers en bestuursleden;
samen maken we er ieder jaar een succes van!”

 
Inmiddels zijn de eerste flyers binnen. En ook de vrijkaarten en VIP-uitnodigingen liggen klaar om verstuurd te worden. Met nog ruim een week te gaan tot aan de Paardendagen komt daarmee het einde in zicht van Johanna’s takenlijst. “Ik ben uiteraard ook dit jaar weer van de partij, maar ik denk dat ik er dit keer wel met een iets ander gevoel over het terrein loop. Nu ik zelf heb meegewerkt aan deze editie geniet ik vast nog meer van al die blije gezichten van alle bezoekers en deelnemers. Sponsoren, vrijwilligers en het bestuur; samen maken we er ieder jaar een succes van!”
 
Nieuwe Dockumer Courant, 25 juli 2018
Terug naar het nieuwsoverzicht